mumusiccircus.prod@gmail.com

Oficina: +34 617 07 08 32

Tècnic: +34 678437662

FLOU PAPAGAYO

 

Flou Papagayo-Curiosa incoherència

 

Tres caràcters sensibles i caòtics

peregrinen circularment en una pista de Circ eterna i Universal.

Les emocions i el deliri per compartir són l'impuls d'aquest curiós viatge on cada un d'ells aconsegueix convèncer a l'altre d'allò que ni ell mateix sap.

I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent.

 

Artistes: Clara Poch

                Marta Camuffi

                Marçal Calvet

Direcció: Clara Poch i Marçal Calvet

Agraïments: Joan Català i Magi Serra

 

Oficina: Daphne Malherbe

 

Co-productors : Fira Tàrrega, Mostra d’Igualad i ajuntament de Sant Celoni

Projecte beneficiari del dispositiu «Compañonaje» del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb l’ajud de La Central del Circ.

Fotografia: Gerard Riera

Descarrega't

el disc aquí

Veure i descarregar fotos aquí

 

Critica RECOMANA.CAT  del Festival Trapezi Reus:


Quotidianitat, poesia, risc i imaginació en una funció extraordinària

 

Coneixíem la companyia Mumusic Circus per “Merci bien”, un espectacle de nou circ molt ben executat des de diverses disciplines, música, estètica delicada i una mena de calidesa que els fa molt propers al públic independentment de l’edat. Amb “Petits Prínceps”, estrenat a La Mostra d’Igualada del 2014, han encetat la línia Minimumusic, clarament destinada als espectadors més petits. Però vista la proposta en el marc del festival Trapezi de Reus, val a dir que a molts adults ens va enganxar de principi a fi. 

A la funció de diumenge a Cal Massó, per cert espai ideal per aquest espectacle, es va produir un fet realment extraordinari: al final, enmig dels aplaudiments, la protagonista Clara Poch es va emocionar i molt sincera ella, va explicar que havia notat una energia tan positiva que no podia amagar les llàgrimes. Realment va passar "allò", tan poc habitual, que fa que no s’oblidi com a experiència escènica. 

 

“Petits Prínceps” es mou a cavall entre el concert musical i l’espectacle escènic, en aquest cas i com no podia ser d’altra manera donada la trajectòria de la companyia, amb el circ com a llenguatge bàsic. Un estil que, en certa manera, pot recordar també les propostes de la companyia Fem sonar les musiquetes. 

Al llarg d’una hora que passa a ritme d’abraçada, Clara deambula per l’escena badant, fent equilibris amb una sabata al cap, cantant de manera càlida, movent-se amb aquella consciència del cos que només tenen els artistes de debò, presentant-nos personatges com l’oreneta o el llapis blau. Molt ben acompanyada de Marcel Calvet, “el violinista verticalista” qui, primer amb la seva música en directe i fent servir el recurs del loop, i després destapant-se com a acròbata de precisió absoluta, es posa els espectadors a la butxaca.  

 

El públic més petit es queda embadalit des del principi, però també hi ha complicitat amb els adults, especialment quan es canta sobre el consumisme o la reclamació d’atenció per part dels menuts cap als seus pares. 

Aquest espectacle aconsegueix conjurar de manera quasi màgica la quotidianitat i la poesia, el risc de l’equilibrisme i l’acrobàcia amb la sensació de naturalitat i senzillesa i, alhora, recupera el ritme de les experiències viscudes plàcidament i sense pressa mentre cadascú deixa volar la imaginació. 

Tot i que els espectadors no ho notaran en absolut quan el vegin, al darrera hi ha molta feina de recerca, i la ferma voluntat de convertir les arts escèniques en eina pedagògica. Perquè no és casual que Clara Poch, que també és la creadora de l’espectacle, hagi escollit la joguina dels cubs com a element cabdal de l’obra.  És el seu petit homenatge i inspiració en Maria Montessori, tota una declaració d’intencions de múltiples mides i colors. 

- Quotidianitat, poesia, risc i imaginació en una funció extraordinària. ( Crítica Recomana.cat 2015)

 

- Deliciós, exquisit, una senzillesa  màgica per els petits i

grans. Fan falta espectacles com aquest.( La Vanguardia suplement 2015)

AMIGOO

és un fragment de les vides

d'un home i una dona.

Un circ entre dos.

Trossos d'intimitat

en una travessa gestual i

musical vers el més sincer

i profund d'un mateix.

 

Junts confabulen un món irreal,

ple de poesia i complicitat

en un fals intent d'esquerdar

el mite de la solitud com condició humana dins del món.

Fent esclatar moments de deliri i bogeria entre balls i acrobàcies, desenredant així

EL SEU PROPI CIRC INTERIOR

 
 

MERCI BIEN

 

 

 

-Premi Públic Mostra

 d'Igualada - 2010

 

-Premi Millor Espectacle

 Familiar a Catalunya,

revista Zirkolika - 2010

L’únic dúo que són d’allà on van presenten:

 

Un espectacle fresc i divertit, càlid i generós on es barreja l’acrobàcia, el mástil xinès, les verticals més atrevides, música en directe i moltes sorpreses més.

 

Seguin i gaudeixin de les excèntriques maneres que ens proposen aquests personatges. Contemplin com es resolen uns problemes que mai ho han sigut.

 

Els convidats especials de la vetllada podran gaudir de la taula d’honor, assaborir el món al revés i participar en la gran orquestra final.

 

 

 

Un espectacle efervescent on la paraula és música.

descarregar i veure fotos aquí

 

MUMUSIC

CIRCUS

  • Twitter Clean
  • Facebook Clean
  • SoundCloud Clean
Petits Prínceps